Viria on digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Asiakasläheinen ja ketterä toimintatapa ja vankka osaaminen ilmentävät toimintaamme. Virian yhtiöt ovat hyvässä kasvussa ja monet niistä ovat markkinoillaan suurimpien joukossa. Virialla työskentelee Suomessa ja Ruotsissa noin 390 alansa asiantuntijaa.

Esimiestehtävä tuotannossa (2 kpl)

Viria on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon.

Viria Security Oy suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat kyberturva- ja tietoverkkopalvelut sekä sähköiset turvajärjestelmät kameravalvonnasta kulunvalvontaan ja lukitukseen. 21 toimipisteen ja yli 380 ammattilaisen voimin Viria rakentaa yritysten vaativimmatkin turvaratkaisut kaikkialla Suomessa. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että me olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on. www.viria.fi

Haemme kokeneita osaajia ESIMIESTEHTÄVIIN tuotantoon.

Etsimme joukkoomme  1–2 henkilöä tuotannon esimiestehtäviin. Vastuulla on yksikön toiminnan organisointi ja johtaminen.  Työpisteenä voi olla mikä tahansa Virian 21 toimipaikasta.

Edellytämme:

  • esimieskokemusta ja -osaamista 
  • muutosjohtamisosaamista ja näyttöä toteutetuista onnistuneista muutoshankkeista
  • näkemystä ja osaamista toiminnan kehittämisestä ja tehostamisesta
  • näkemystä yksikön osaamisen kehittämisestä ja valmentavaa johtamisotetta
  • priorisointikykyä
  • kustannustietoisuutta sekä kannattavuus- ja tarjouslaskennan osaamista
  • vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa tutkintoa
  • sujuvia viestintätaitoja (suomi, englanti)

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan työporukan tuen ja mahdollisuudet kehittyä monialaisesti. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon. 

Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Kari Keinänen, kari.keinanen@viria.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta.

Hakuaika alkaa: 23.03.2021 08:00Hakuaika päättyy: 23.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus