Viria on digitaalisen ja fyysisen turvallisuuden, tiedonhallinnan ja tv-palveluiden vahva asiantuntija. Asiakasläheinen ja ketterä toimintatapa ja vankka osaaminen ilmentävät toimintaamme. Virian yhtiöt ovat hyvässä kasvussa ja monet niistä ovat markkinoillaan suurimpien joukossa. Virialla työskentelee Suomessa ja Ruotsissa noin 390 alansa asiantuntijaa.

Sales Account Manager

Viria on digitalisaation ja kokonaisturvallisuuden edelläkävijä. Autamme asiakasta menestymään varmistamalla liiketoiminnan jatkuvuuden sekä edistämällä tiedon hyödyntämistä ja digitaalisia palvelumalleja. Meille on ominaista ketterä, asiakasläheinen toimintatapa, jonka yhdistämme vankkaan ammattitaitoon.
Viria Security Oy 
suojaa asiakkaan tiedon, ihmiset ja omaisuuden sekä fyysisen että digitaalisen turvan keinoin. Liiketoimintaamme kuuluvat yritysturvallisuuden ratkaisut kyberturvasta turvateknologiaan. Työskentelemme 22 toimipisteessä ja yli 350 ammattilaisen voimin. Asiakkaamme voi luottaa siihen, että olemme aina paikalla. Ja kun me olemme läsnä, myös turvallisuus on. www.viria.fi

Haemme kokenutta SALES ACCOUNT MANAGERIA  tulokselliseen myyntityöhön Etelä-Suomeen. 

Tehtävänäsi on myydä tietoturva- ja tietoverkkopalveluita sekä yritysten että julkishallinnon asiakkaille.  Vastaat asetettujen myyntitavoitteiden saavuttamisesta ja asiakkuuksien hyvästä hoitamisesta. Sovit itsenäisesti tapaamisia ja tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaitamme tarjoten heille parhaiten sopivia ratkaisuja laajasta tarjoomastamme. 

Odotamme sinulta:

  • aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä tietoliikenteen sekä tietoturvan parista 
  • hyvää ymmärrystä verkko- ja tietoturvaratkaisuista
  • koulutusta joko tietoliikenteen alalta tai kaupalliselta puolelta
  • halua tehdä tuloksellisesta myyntiä ja kehittyä ratkaisumyyjänä  
  • vahvaa palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisutta sekä hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • innokkuutta heittäytyä uusiin haasteisiin ja rohkeutta tarttua haastaviinkin tehtäviin

Eduksi luemme kokemuksen pilvipalveluihin liittyvistä tietoturvaratkaisuista.

Viria Security tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavaan yritykseen, joka rakentaa parempaa ja turvallisempaa huomista tiedon ja älykkään teknologian avulla. Pääset kehittämään itseäsi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa. Saat myös käyttöösi monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.  Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työpisteenäsi on Helsingin Pitäjänmäen toimipisteemme.

Lisätietoja antaa Etelä-Suomen aluemyyntijohtaja Tuomo Heikkinen, tuomo.heikkinen@viria.fi tai 050 5810 860.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta.

Hakuaika alkaa: 01.12.2020 08:00Hakuaika päättyy: 24.06.2021 23:59

Jaa ilmoitus